Afdrukken

Wij willen een veilige kerk zijn en zijn daarom aangesloten bij Stichting Evangelisch Meldpunt.

Stichting Evangelisch Meldpunt

Afdrukken

Preken op Google Drive

Een aantal preken zijn beschikbaar gesteld op Google Drive.

Je kunt deze benaderen door op ‘links’ te klikken in de balk bovenaan het scherm, vervolgens kies je voor ‘Preken (gdrive)’ , daarna klik je op ‘weblink Preken’ of klik op  . De webpagina van google-drive wordt nu geopend en de preken worden getoond.

Klik op een preek om deze te beluisteren.

Misschien krijg je de melding : 'Oeps! Probleem bij het afspelen van dit bestand'

Klik op ‘Downloaden

Daarna krijg je : 'Google Drive kan dit bestand niet controleren op virussen'

Klik ‘Toch downloaden’. Dan kun je kiezen wat je wilt (downloaden en later luisteren = opslaan of direct luisteren dmv je standaard muziekspeler) :

Bij de meesten zal de Windows Media Player geinstalleerd en ingesteld zijn als de standaard speler, kies voor ‘Openen met’ , klik OK en luister.

Afdrukken

Zonnepanelen

Ook wij leveren onze bijdrage aan een duurzame samenleving. In het kader van goed rentmeesterschap zijn zonnepanelen geplaatst.

Na verloop van tijd zullen we de werkelijke opbrengst weten. De verwaching is in elk geval dat we kunnen voorzien in nagenoeg onze totale (elektrische) energie behoefte.

De gegevens zijn hier benaderbaar. Je kunt een real-time overzicht krijgen maar ook een overzicht met de opbrengst tot nu toe. Kijk bijvoorbeeld eens hoeveel bomen we inmiddels al gepland hebben.

Afdrukken

Niet alle nieuws wordt hier getoond. Raadpleegt u ook de agendapagina